Bemutatók/Menetpróbák

Dacia Duster (2013) menetpróba - Sokkal jobb lett Magyarország kedvenc autója

Nyomtatás

Talán nem is gondolnák, de a hazai magánvásárlók kedvenc autója a Dacia Duster, amely még akkor is felfér a dobogóra, ha az értékesítési eredményekbe belevesszük a céges eladásokat is. A siker persze nem meglepő, a 2010 óta piacon lévő crossover ugyanis egy igazi multitálentum, amit a francia kézben lévő román márka szokásához híven több mint korrekt áron kínál.

Módosítás dátuma: 2014. január 29. szerda, 07:48

Opel Insignia (2013) hazai menetpróba

Nyomtatás

Alig egy hónap telt el azóta, hogy Csizsek Ádám kolléga részt vett a szeptemberi Frankfurti Autószalonon bemutatott frissített Opel Insignia németországi nemzetközi menetpróbáján, s a típus máris megérkezett a magyarországi kereskedésekbe. Az autó újult erővel, és sok-sok változtatással folytatja a harcot a rendkívül erős középkategóriában a céges, valamint a magánvásárlók kegyeiért.

Módosítás dátuma: 2013. november 27. szerda, 08:23

Infiniti Q50 menetpróba - Az új korszak kezdete

Nyomtatás

Új központ új vezetővel, új modellnevek új típusokkal, új hajtásláncok új irányokkal. Az Infiniti háza táján minden megváltozott az elmúlt két év leforgása alatt. A cél egyértelmű: a vezető prémium szerep kiharcolása, és minél nagyobb tortaszelet kihasítása az európai piacon. Milyen az új irány? Azért marad az eredeti értékekből is valami? Az új korszak kezdetét jelentő prémium középkategóriás Infiniti Q50 menetpróbáján ezekre a kérdésekre is választ kaptunk.

Módosítás dátuma: 2013. november 27. szerda, 08:18

Range Rover Sport (2013) menetpróba

Nyomtatás

A Land Rover a világ egyik legsokoldalúbb autóját alkotta meg az új Range Rover Sport személyében, amely a nagytestvér technikáját kínálja töredékáron, s a kényelmes vonulás mellett dinamikus autózásra, s még inkább terepezésre is alkalmas. A New York-i Autószalonon történt bemutatkozása után megérkezett hazánkba a típus, amelynek legizgalmasabb oldalaiból röviden már ízelítőt kaptunk.

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 16:49

Volkswagen Beetle Cabrio (2013) menetpróba

Nyomtatás

A Volkswagen magyarországi importőre idén ötödízben szervezte meg és állította újra lábra a márka nagysikerű tesztsorozatát, a Volkswagen Innovaturnét, amelynek keretében a VW legfontosabb újdonságai – legyen szó különlegesebb modellekről és érdekes extrákról egyaránt – bárki számára elérhető közelségbe kerülnek, aki a meghatározott időpontokban tiszteletét teszi valamelyik márkakereskedésben.

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 16:48

Peugeot 308 menetpróba - Erőltetett (diadal)menet

Nyomtatás

A kompakt modellek népes mezőnyében soha nem volt még ennyire éles a verseny. Egyszerűen nincsenek már jó és rossz versenyzők, csupán jó és még jobb típusok versengenek egymással. A Peugeot is vett egy nagy lélegzetet, s temérdek fejlesztéssel egy teljesen új, roppant ígéretes modellt gördített ki az új 308 személyében.

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 16:47

Opel Insignia (2013) menetpróba - Átgondolt haladás

Nyomtatás

Az Opel Insignia talán a legfontosabb modell az Opel számára. Noha a kompaktok népszerűbbek, s számos piacon a kisautók piaca is relevánsabb a magánvásárlók körében, a középkategóriás típus volt az, amely képes volt egy oltári nagy slamasztikából kirántani a villámosokoat. Éppen ezért nem is mertek hozzányúlni sokáig, ám 5 év után mindenképpen szükséges volt a ráncok alapos felvarrása.

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 16:47

Nissan Note (2013) és Micra (2013) menetpróba - a Nissan Rallyn vezettük őket

Nyomtatás

Az Autó Pult csapata nemrég meghívást kapott a Nissan Rally nevű rendezvényre, mely egyben a frissített Micra, és az új generációs Note első magyarországi bemutatója is volt. Különítményünk természetesen örömmel tett eleget ennek a meghívásnak, ahol 100 kilométeren át kaphattunk ízelítőt az újdonságokból.

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 16:46

Toyota Corolla (2013) menetpróba - Bebetonozva

Nyomtatás

Stabilitás – talán a japánoknak ez fontosabb mindennél, ami a jelenlegi körülményeket tekintve több mint érthető. Több szempont miatt sem elvetendő a Toyota stratégiája, amelyre alapozva a Corolla immár tizenegyedik generációjánál tart, sikerét pedig az 1966 óta 40 milliónál is több értékesített példány jelzi. A gyártó ezúttal sem okozott meglepetést, s óvatos lépéssel inkább a biztonságos jövőt választotta.

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 16:42

Suzuki SX4 S-Cross menetpróba - Felsrófolva

Nyomtatás

A hazai autógyártás legújabb büszkeségeit, a Suzuki SX4 S-Cross modelleket már hetek óta láthatjuk szaladgálni Magyarország útjain, mi pedig már alig vártuk, hogy kipróbálhassuk az esztergomi jószágokat. Mint kiderült, a sorozatgyártás alig egy hete, szeptember 6-án indult be, nekünk pedig máris szerencsénk nyílt kipróbálni az autót – az autót, amely továbbra is a jól ismert SX4 nevet viseli, ám a gyáriak jóval feljebb pozicionálják az egyszerűbb elődnél, így az S-Cross utónevet viselő újdonság nem csupán tulajdonságait tekintve lépett előre nagyot, de árban is jóval elődje fölé kerül.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 26. csütörtök, 07:05

Citroën C4 Picasso e-HDi (2013) menetpróba - Űrtechno

Nyomtatás

Megérkezett hazánkba a hatalmas technikai fejlődés ígéretével és különleges formatervvel kecsegtető új Citroën C4 Picasso. Nem haboztunk: kipróbáltuk az alapjaiban megváltoztatott modellt – lássuk, beváltja-e az ígéreteket!

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 26. csütörtök, 07:04

10. oldal / 20